Megnyitottunk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre bejelenthetjük: A hétvégén megnyitottunk a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára.

Teljesen új építésű nyaralónk igazi luxus hangulatú és felszereltségű vendégház. Hat hálószoba került kialakításra, a földszinten két kétágyas, az emeleten pedig két kétágyas és két egyágyas szoba. Kényelmes tágas szobák, melyekben az alap tíz fő elhelyezése mellett, akár hat plusz fő elhelyezését is megtudjuk oldani pótágyakkal.

Minden szobához tartozik mosdóhelyiség, melyekben igényesen kialakított zuhanyzó, kézmosó és WC található. Továbbá minden szobához biztosítunk hajszárítót, töröközőt, szaunalepedőt, plédeket.

Minden szobában található TV készülék, minimum 200 csatornával. (mese, sport, természet, filmek töménytelen mennyiségben)

A nappaliban óriás TV-n mozizhatnak a vendégek.

Ingyenes WI-FI!

A kellemes hőmérsékletről nyáron légkondicionáló szolgál, minden szobában, és a nappaliban. Télen pedig padlófűtéssel biztosítjuk a meleget.

Ingyenes zárt parkoló van a Vendégházunk udvarán, akár 5 – 6 autó is kényelmesen elfér.

A Körös-Völgye Vendégház közvetlen vízparti. Saját, kerítéssel védett part tartozik hozzánk, a vendégek számára épített extra nagy stéggel.

Extra felszereltségű konyha áll rendelkezésre, ahol álom főzni, de még egy szendvics elkészítése is öröm benne. Indukciós főzőlap, elektromos légkeveréses sütő, mikrohullámú melegítő, mosogatógép, mosó-szárítógép. Teljes edény és étkező felszerelés, kiegészítők a dugóhúzótól a sebtapaszig.

Mellette az étkező tíz fő részére berendezve, de bővíthető 16 főig.

A nagy területű, fedett – üvegezett falú teraszunkon szintén berendezett étkező található, mellette kiszolgálópult, mosogatóval és hűtővel.

És itt található az elmaradhatatlan 7 személyes jakuzzi. Teraszunk is rendelkezik padlófűtéssel, hogy a téli élmények is kellemesek lehessenek.

Vendégházunkban található Finn szauna, hozzá tartozó tusolóval.

Az udvaron dupla kialakítású medence, egy kisebb résszel mely kisgyerekeknek lett kialakítva és egy nagyobb résszel mely úszni tudó nagyobbaknak lett kialakítva.

Gyerekbarát vendégház, a nappaliban játszó sarokkal ellátva, társasjáték, mesekönyvek, rajzeszközök, kártyák. Az udvaron pedig gumiborítású játszótérrel. Mászóka, hinták, fakuckó és külső játékok is helyet kaptak: pl. gokart, kismotor, dömper stb.

Kérésre hordozható gyerekágyat és etetőszéket tudunk bekészíteni (1-1db).

Kutyabarát szálláshely, így hozhatod magaddal kutyusodat. Várja nálunk külön fekhely, etető – itató tálakat is biztosítunk, illetve udvari kutyafürdető dézsa is található számára, valamint felszerelkeztünk ‘felszedő-zacskóval’ is, ha otthon felejtenéd véletlen.

Az udvar végén, közvetlen a part melletti részen rönkfából épült fedett kiülő, ahonnan hosszan belátható a holtág, így akár órákig tudod csodálni. Naplementekor kimondhatatlan élmény. Ezen kívül bográcsozó, szalonnasütő hely biztosítja a szabadban sütni – főzni vágyók részére a helyet.

A Körösre-szállni vágyóknak különféle vízi alkalmatosságokat biztosítunk, mint kenu, túrakenu, kajak, csónak, vízibicikli és sup.

NTAK regisztrációs szám: MA20017176•Magánszálláshely(falusi szálláshely)•

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük